Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
- 120 g de mangue mûre, en pulpe
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 6 kiwis, émincés en fines rondelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1619 kJ / 385 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova à l'ananas
3h 30 min
Minipavlovas
3h 45min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Crumble aux fruits rouges
1h 15 min
Pavlova aux figues
4 Std.
Sablés aux fraises
1h
Bouillon thaï à la lotte, aux coques et au poivre vert
25min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12 godz. 30 min
Gratin aux fruits rouges
20min
Pavlova à la grenade
3h
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min