Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 blancs d'œufs
- 235 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ mangue, coupée en cubes
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2384 kJ / 571 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 28 g
In Collections
Alternative recipes
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 Std. 10 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4hod.
Naked cake aux framboises
1h 30min
Gougères au comté, craquelin et crème truffée
1h 30min
Minipavlovas
3h 45min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Pavlova à l'ananas
3ωρ. 30 λεπτ.
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 Std.
Pavlova aux figues
4hod.