Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 blancs d'œufs
- 235 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ mangue, coupée en cubes
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2384 kJ / 571 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 28 g
In Collections
Alternative recipes
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2h
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30 min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Minipavlovas
3h 45min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2h
Galette des Rois frangipane pistache
1óra 45p