
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture
- 250 g de crème liquide entière très froide
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone très froid
- 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 235 kcal / 996 kJ
- Protein
- 4 g
- Fat
- 20 g
- Carbohydrates
- 65 g
Alternative recipes
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 h
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 h 20 min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 h 30 min
Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino
24 h 30 min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 h
Pavlova en verrine
14 h 30 min
Minipavlovas
3 h 45 min
Pavlova aux figues
4 h
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 h 15 min
Pavlova végétalienne
3 h
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 h
Pavlova à l'ananas
3 h 30 min