Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de sucre en poudre
- 6 - 8 gousses de cardamome, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de lait
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1117 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.
Mousse chocolat noir-caramel
4 godz. 45 min
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Tarte chocolat café
3sa 15 dk
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40 min
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1 godz. 25 min
Boule coco-mangue
9 Std.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 dk
Crème brûlée à la badiane
4 Std. 15 Min