Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé complet, et un peu pour fariner
- 250 g de farine de blé aux céréales
- 10 g de sel
- 300 g d'eau
- 50 g de graines de céréales variées
- Nutrition
- per 10 parts
- Calories
- 8949 kJ / 2115 kcal
- Protein
- 76 g
- Carbohydrates
- 383 g
- Fat
- 24 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 33 g
- Sodium
- 3987 mg
Alternative recipes
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Pain au levain
17 godz.
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1hod. 40min
Pain Cocotte
3sa
Petits pains au lait
1h 45 min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min
Pain aux céréales, abricots et figues
2 godz. 15 min
Pain viking au sésame
3 godz. 10 min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain complet
5 Std.