Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Carbohydrates
- 119.7 g
- Fat
- 1.7 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 6.2 g
- Sodium
- 781.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain de campagne
4 Std.
Pain complet
5 Std.
Pain complet au muesli
4j 5 menit
Pain vapeur à l'épeautre
1 godz. 30 min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Petits pains de seigle
12 Std.
Pain d'épeautre aux graines
6sa 10 dk
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40 min
Mon pain de campagne maison
4h 40min