Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Carbohydrates
- 119.7 g
- Fat
- 1.7 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 6.2 g
- Sodium
- 781.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits pains de seigle
12h
Pain aux graines
5 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pains de seigle au citron
3 godz. 50 min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain énergie aux graines
7sa 25 dk
Pain brioché à la fleur d'oranger
3h 15min
Baguette en épis au sésame
15 Std. 45 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min