Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Carbohydrates
- 119.7 g
- Fat
- 1.7 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 6.2 g
- Sodium
- 781.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5h
Pain au levain
8 Std.
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain de campagne
3h 45min
Pain blanc en cocotte
3ωρ. 15 λεπτ.
Petits pains de seigle
12 Std.
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain à la farine d'épeautre
3sa
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain de campagne en cocotte
2hod. 10min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min