Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1020 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 250 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 200 g
- Calories
- 4477 kJ / 1048 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 267 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 102 mg
In Collections
Alternative recipes
Caramel liquide
25 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Sauce caramel au whisky
35 min
Caramel de base
25 Min
Croquants aux noix
1 Std. 30 Min
Toffees au caramel
2h
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20min