Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 21 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 90 mg
Alternative recipes
Caramel liquide
25 min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide médaillons de veau
1j 55 menit
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1h 50 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1j 55 menit
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min