Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 2 g
- Saturated Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 140 mg
Alternative recipes
Caramel liquide
25 Min
Sauce au caramel
1h 30min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2sa 25 dk
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Cuisson du riz long blanc
35min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min