Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 filets de poisson, avec ou sans peau, type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 2 g
- Saturated Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 140 mg
Alternative recipes
Foie gras sous-vide
72h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Caramel liquide
25 menit
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Caramel de base
25 menit
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2j 25 menit
Sauce caramel au whisky
35min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 godz. 50 min
Crème anglaise Mode Sauce
15 min