Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 500 g de jus de poire
- 30 g de sucre glace
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 400 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 feuilles de brick, pliées en deux
- 4 poires, coupées en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2067.3 kJ / 495.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 55.3 g
- Fat
- 25.9 g
- Saturated Fat
- 15.8 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodium
- 316.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Bûche glacée tiramisu
8h 25min
Bûche mandarine-sarrasin
13h 15 min.
Marquise au chocolat, crème anglaise
6 Std. 35 Min
Bûche de poisson
13 Std.
Merveilleux tout choco
2 godz. 5 min
Entremets chocolat-café
4 Std.
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Minicakes salés au fromage et à la framboise
1 Std.
Pomme des Rois
1h 5min
Crème vanillée aux sablés et aux fraises
1h 45min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50 Min