Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 500 g de jus de poire
- 30 g de sucre glace
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 400 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 feuilles de brick, pliées en deux
- 4 poires, coupées en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2067.3 kJ / 495.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 55.3 g
- Fat
- 25.9 g
- Saturated Fat
- 15.8 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodium
- 316.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Choux à la crème
1 Std. 5 Min
Chausson à la confiture de prunes
1 godz.
Chaussons salés à la caponata
Keine Bewertungen
Vacherin express
12h 15 min.
Alcazar à l'abricot
3 Std.
Ananas fraise melba
30 min
Dessert aux pommes
45 min
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6 godz. 50 min
Mille-feuille chocolat-caramel
3 Std. 30 Min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5h
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 Std.
Crème brûlée à la fraise
3 Std. 10 Min