Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le sirop
- 2 citrons jaunes non traités
- 70 g de sucre en poudre
- 80 g d'eau
Les coulants
- 120 g de beurre, coupé en dés (110 g pour les coulants et 10 g pour les ramequins)
- 2 citrons jaunes non traités
- 100 g de sucre en poudre (90 g pour les coulants et 10 g pour les ramequins)
- 110 g de farine de blé
- 10 g de levure chimique
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2038 kJ / 489 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Cannelés à la fleur d'oranger
14h
Cake aux fruits confits
4h 30min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45min
Tiramisu aux abricots et au miel
4h 40min
Pasteras aux pommes
25 Min
Ananas caramélisé aux épices
50 Min
Tarte à l'orange
12 Std.
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 Std.
Le milhassou
2 Std.
Gâteau Dudule
1 Std.
Cobbler aux pommes
1 Std. 40 Min
Paris-Deauville
12 Std.