Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le sirop
- 2 citrons jaunes non traités
- 70 g de sucre en poudre
- 80 g d'eau
Les coulants
- 120 g de beurre, coupé en dés (110 g pour les coulants et 10 g pour les ramequins)
- 2 citrons jaunes non traités
- 100 g de sucre en poudre (90 g pour les coulants et 10 g pour les ramequins)
- 110 g de farine de blé
- 10 g de levure chimique
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2038 kJ / 489 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Croustade gasconne aux pommes
45 min
Fiadone au citron
50 dk
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Gâteau Dudule
1h
Tarte à l'orange
12h
Alcazar à l'abricot
3sa
Entremets ananas aux petits-beurre
3 godz. 15 min
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1h 25min
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3 Std. 45 Min
Mousse au citron vert façon mojito
3 godz. 15 min
Crème catalane
4h 25min
Cobbler aux pommes
1h 40min