Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 33 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 133 mg
Alternative recipes
Crème anglaise Mode Sauce
15 min
Caramel de base
25 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45 min.
Poudre de caramel
1h
Chili con carne cuisson lente
5ωρ. 5 λεπτ.
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Caramel liquide
35 min
Cuisses de poulet sous-vide
1sa 30 dk
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3 Std. 40 Min
Cuisson du riz au jasmin
35 min