Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 119 mg
Alternative recipes
Caramel liquide
25min
Faire sauter 200 g d'ananas
15min
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Couronne de pomme de terre à la vapeur
50 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1小时 20 分钟
Sous-vide épaule de porc, désossée
12hod. 25min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sauce soubise
30 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min