Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 1 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 90.8 mg
Alternative recipes
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide joues de porc
8 Std. 30 Min
Sous-vide côtes de porc
2sa 50 dk
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min.
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 Min
Rissoler lardons et champignons
20min
Foie gras sous-vide
72sa
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min.
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1sa 45 dk