Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 1 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 90.8 mg
Alternative recipes
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2u. 10min
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide médaillons de veau
1h 55min
Sous-vide poitrine de bœuf
12h 25min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25 min.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Cuisson du riz long blanc
35min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min