Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 38 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 79 mg
Alternative recipes
Chocolat chaud des Incas
40 Min
Riz au poulet Hainan
1 Std. 20 Min
Sauce Mojo (pour fruits de mer)
10 min
Fondue suisse moitié-moitié
30 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sauce soubise
30 min
Viande hachée
35min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45 min.
Le beurre clarifié
20 min