Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 38 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 79 mg
Alternative recipes
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5 Std.
Poudre de caramel
1 Std.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1小时 20 分钟
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Cuisson de l'épeautre perlé
35 Min
Briochettes en éventail
3 Std. 35 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12hod. 25min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Spaghettis sauce blanche à l’agneau
50 Min
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min