Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 38 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 79 mg
Alternative recipes
Caramel de base
25 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Boulettes d'asperges au gruyère, dip de carotte cumin-sésame
1h 15 min
Sous-vide médaillons de veau
1j 55 menit
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Gaspacho aux tomates et yaourt
13 Std. 15 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Sous-vide filets de poulet
1j 55 menit