Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de peau d'oignon, rouge
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits beignets chocolat et noisettes
3 godz. 10 min
Pain au beurre
1 godz. 30 min
Fôret-noire
5 Std. 15 Min
Shots immunostimulant gingembre, curcuma, miel et citron
10 dk
Salade de riz et poulet, vinaigrette tomate-basilic
40 min
Limoncello
193 Std.
Pains briochés encre de seiche et pavot
2 Std. 55 Min
Gigot d'agneau sous-vide
5 Std. 15 Min
Œufs de couleur verte
55 min
Salade de pommes de terre aux légumes fermentés
93h
Couronne de challah au sésame avec œufs de Pâques
1 godz. 45 min
Cubes de sucre d'orge
Ninguna valoración