Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 400 g de farine de seigle
- 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 275 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 8750 kJ / 2076 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 137 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Petits pains de seigle
12h
Pain au levain
17h
Pain de campagne
3h 45min
Pain de seigle
5 Std.
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Mon pain de campagne maison
4ωρ. 40 λεπτ.
Pain maison au maïs
2h 30 min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45 min
Pain complet vapeur
4h
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain complet
16h
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min