Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 228 mg
Alternative recipes
Sous-vide joues de porc
8sa 30 dk
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Sous-vide cuisses de poulet
1h 30min
Caramel de base
25 dk
Sous-vide filets de poulet
1h 55 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25 min
Dorer une poitrine de porc
15 dk
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 godz. 45 min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.