Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, coupés en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% m.g.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 398 kJ / 94.9 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 5.6 g
- Fat
- 7.6 g
- Saturated Fat
- 3.9 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 256.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 min
Sous-vide poitrine de bœuf
12 Std. 25 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15 min
Rissoler 300 g d'oignons
No ratings
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne
45min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 menit
Sauce choron
20min
Sauce aurore
15 min
Sauce au poivre
25 menit
Crème anglaise Mode Sauce
15 min