Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, coupés en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% m.g.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 398 kJ / 94.9 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 5.6 g
- Fat
- 7.6 g
- Saturated Fat
- 3.9 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 256.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Cuisses de poulet sous-vide
1小时 30 分钟
Sauce au poivre
25 min
Dorer de l'agneau en cubes
15min
Sauce choron
20 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Sauce hollandaise
15min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 dk
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4小时
Dorer 350 g d'échalotes
25 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Rissoler des échalotes
20 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min