Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 90 mg
Alternative recipes
Crème anglaise Mode Sauce
15 dk
Caramel de base
25 min
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Sous-vide poitrine de bœuf
12ωρ. 25 λεπτ.
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4sa
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min