Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 90 mg
Alternative recipes
Caramel liquide
25 Min
Caramel de base
25 Min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Thon sous-vide au beurre citron
30 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 min
Sauce soubise
30 min