Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 90 mg
Alternative recipes
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Sous-vide poitrine de bœuf
12 Std. 25 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 dk
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1sa 5 dk
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Caramel de base
25 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.