Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 24 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 2 g
- Saturated Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 182 mg
Alternative recipes
Sous-vide médaillons de veau
1ч. 55 мин.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4h 5min
Crème fouettée
10min
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Caramel de base
25 Min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Crème anglaise Mode Sauce
15 min
Pâte à pizza (à personnaliser)
1h 10min