Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 315 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 80 g de beurre, coupé en cubes (2-3 cm)
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (optional)
-
1 - 2
c. à café de fleur de sel (optional)
or 1 - 2 c. à café de graines variées (optional) - 50 g de vinaigre
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 4.3 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Chutney d'oignon rouge
24 Std.
Glace au caramel au beurre salé
14 godz.
Caramel liquide
25 min
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Croquants aux noix
1 Std. 30 Min
Glace vanille au caramel salé
14 godz.
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 godz. 10 min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Yaourt nature au Varoma
12h
Sauce caramel
1 Std. 30 Min