Compatible versions
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de lait
- 300 g de sucre en poudre
- 300 g de sirop de glucose
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 301.8 kJ / 71.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Glace à la vanille
12 godz.
Meringue classique
3 Std. 25 Min
Allumettes croustillantes au chocolat
1h
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24 godz. 30 min
Bûche glacée menthe-chocolat
17h
Poudre au caramel
1h
Liqueur kiba
30min
Pâtes de fruit à la fraise
2 godz. 35 min
Macarons à la griotte
48 Std.
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12sa 30 dk
Guimauves à la fraise
3u. 35min