Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
or 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1044 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Crème brûlée
2h 40 min
Pannacottas after eight
5 godz. 35 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Crème renversée au caramel
4 Std. 50 Min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Crème renversée au chocolat
1 Std.
Crème brûlée au chocolat
3 Std. 15 Min
Bounty
10min
Entremets chocolat noisette
2h 30min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3 Std. 15 Min
Délice au Carambar
2h 30min