Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
or 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1044 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Dômes banane et chocolat
6 godz. 30 min
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Crème anglaise
10 min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12sa 15 dk
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Mystère au chocolat
8 Std. 30 Min
Crème anglaise à l'orange
1h
Crème caramel, noix de coco et banane
5 godz.