Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 220 g de sucre en poudre
- 90 g de farine de blé
- 30 g de cacao en poudre
- 10 g d'huile végétale
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de rhum
Le jour même
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 10.1 g
- Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Cannelés
13h 45min
Sablés bretons
50 Min
Cannelés bordelais au chocolat
12 Std.
Financiers
30 Min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Broyé du Poitou
1h 15min
Rochers coco
40 min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 Std. 35 Min