Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 220 g de sucre en poudre
- 90 g de farine de blé
- 30 g de cacao en poudre
- 10 g d'huile végétale
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de rhum
Le jour même
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 10.1 g
- Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Cannelés
13h 45min
Mousse au chocolat magique
15min
Cannelés bordelais au chocolat
12 Std.
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Verrine à la pomme
30min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 Std. 45 Min
Gâteau de courgette au chocolat
1hod.
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50 Min
Le merveilleux
3h 40min
Galette des Rois mangue-chocolat
1 Std. 40 Min