Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g d'oignons, coupés en deux
- 80 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g d'eau
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 655 kJ / 158 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe au lait
20min
Sauce curry
30min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 menit
Soupe à l'oignon
50min
Gnocchi de lentilles et saucisse luganega
1 Std. 30 Min
Sauce au poivron et piment d'Espelette
25 menit
Gratin crémeux à la normande
1 Std. 5 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Sauce chasseur
35min
Tarte aux oignons
1 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15 min
Sauce au roquefort
20min