Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 3.4 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Beignets aux pommes
1 godz. 20 min
Sauce soubise
30 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Beurre d'escargot
10 min
Sauce périgourdine
35min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15 min.
Sauce bordelaise
45 min
Turbot sauce champagne
30 min
Les beurres aromatisés
24klst
Sauce chasseur
35min
Sauce gribiche
15 Min