Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
La côte de bœuf
- 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1168.7 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 21.2 g
- Saturated Fat
- 13.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 63.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Tellines en persillade
1 godz. 30 min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce périgourdine
35 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce américaine
55 min
Risotto aux herbes et aux coques
45 min
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Sauce chasseur
35 min
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 godz. 15 min
Sauce marchand de vin
1h 15 min