Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de persil frais
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1688 kJ / 408.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 36.8 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce mayonnaise
10 min
Moules marinées à l'espagnole
45 min
Vol-au-vent aux coquillages
1h 5 min
Sauce américaine
55 min
Beignets de crevettes
35min
Tempura de calamars
40 Min
Mouclade charentaise
40 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min
Moules au roquefort
40 Min
Bourride
1 Std.
Langouste au combava
55 min