Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de persil frais
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1688 kJ / 408.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 36.8 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Aïoli traditionnel
10 min
Sauce mayonnaise
10 min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Moules marinières
30min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Ormeaux à la persillade verte
30min
Tellines en persillade
1 godz. 30 min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Mouclade charentaise
40 min
Mouclade
1 godz.
Moules au roquefort
40 min