Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g d'huile de tournesol
- 20 g de vinaigre de cidre
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1598.7 kJ / 388.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 5.3 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 min
Betteraves marinées aux framboises
1h 35min
Vinaigrette aux fines herbes
10min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 min
Mayonnaise d'avocat
15 min
Sauce crémeuse aux herbes
10min
Sauce allégée aux herbes
10min
Salade de betterave
15 min
Vinaigrette au gingembre
10min
Salade de chou blanc et chou rouge
15 min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min
Salade piémontaise
50 dk