Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1829 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Sauce mayonnaise
10 dk
Sauce tartare
10 dk
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 godz. 50 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce béarnaise
20 min
Beurre blanc
20 min
Barbue façon meunière
50 min
Sardines grillées
15 dk
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
Œufs mimosas à la sardine
35 min
Œufs mimosa à la courgette
25 min
Œuf, poitrine fumée et poivrons grillés
35 min