Compatible versions
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 16.5 g
- Fat
- 9.3 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 390.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain aux œufs et tomates séchées
1 godz. 30 min
Sauce gribiche
15 min
Beurre d'escargot
10 min
Sous-vide joues de porc
8 Std. 30 Min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 Std. 45 Min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1h
Sauce soubise
30min
Sauce à l'oseille
35min
Poires au vin rouge
5 godz.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Sauce blanche
10 min
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min