Compatible versions
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 16.5 g
- Fat
- 9.3 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 390.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 Std. 45 Min
Bûche de la mer
13h
Sauce blanche
10 Min
Vol-au-vent aux coquillages
1h 5min
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1 Std. 15 Min
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1h 5min
Tourte au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min