Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 - 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile neutre
- 2 c. à café de curry en poudre
- 100 g de vin blanc
- 100 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de farine de blé
- 100 g de crème fraîche
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 456 kJ / 110 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Sauce au roquefort
20min
Mousse à l'avocat
15min
Sauce moutarde à l'aneth
25min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce soubise
30 Min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce au poivre
25min
Coquillettes express
15min
Carbonara
30 Min
Macaroni à la bolognaise
35min
Sauce hollandaise sans œuf
10min