Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
or ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 380 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce barbecue
25min
Sauce cocktail
10 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Ketchup maison
35 Min
Sauce béarnaise
40min
Crabe farci aux herbes
1 Std. 20 Min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Brochettes de poulet et oignon vapeur aux herbes
40min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 Std.
La poutine
1h 35min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1u. 15min
Sauce au vin doux
55 min