Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de figues sèches, coupées en quatre sans les extrémités
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de moutarde de Dijon forte
- 1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 2606 kJ / 622 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 17.9 g
Alternative recipes
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Poudre au caramel
1h
Mélange d'épices pour pâtes et pizzas
5 dk
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 dk
Gelée de queues de fraise
1h
Sucre pralines roses
5 dk
Sucre pomme-confiseries au caramel
2 Std. 15 Min
Moutarde indienne
15min
Sel aromatisé à la sauge
5 dk
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25 Min
Confiture de vin aux épices
12h
Sucre de Noël
1h 5min