Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de figues sèches, coupées en quatre sans les extrémités
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de moutarde de Dijon forte
- 1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 2606 kJ / 622 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 17.9 g
Alternative recipes
Sirop de framboise
20 Min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5min
Moutarde indienne
15 Min
Liqueur à l'abricot
25 Min
Farine de champignons
5min
Liqueur au café et à la cannelle
35 Min
Sucre citron-cardamome
2 godz.
Sel aromatisé à la sauge
5min
Sirop aux épices
35 Min
Confiture de vin aux épices
12 Std.
Cacahuètes aux épices
40 Min
Sucre de Noël
1 Std. 5 Min