Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de figues sèches, coupées en quatre sans les extrémités
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de moutarde de Dijon forte
- 1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 2606 kJ / 622 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 17.9 g
Alternative recipes
Gomasio
5min
Liqueur au café et à la cannelle
35min
Sucre pomme-cannelle
5min
Sirop aux épices
35min
Sauce à la cerise
35min
Sucre à la fève tonka
5min
Sel aux cèpes
5min
Pesto persan
10 Min
Sucre au thym
Keine Bewertungen
Mousse glacée à la menthe
12h
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5min
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1 godz. 25 min