Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 crabes cuits
- 100 g de pain dur, en petits morceaux
- 200 g de lait
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet d'aneth frais, équeuté
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1994.8 kJ / 477 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Carbohydrates
- 26.3 g
- Fat
- 20.3 g
- Saturated Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 736.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 分钟
Croustillants d'araignée
2小时
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Acras de morue
24 godz.
Gambas au romarin
40 min
Sauce dieppoise
35 min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 min
Mafé au poisson
1 godz. 5 min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 min
Acras de morue
13小时
Crabes farcis
1 godz. 15 min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 dk