Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 150 g de pêches, coupées en quartiers
- 250 g de fromage de chèvre frais
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de lait
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 10 g de cognac
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2148.8 kJ / 513.3 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Carbohydrates
- 57.2 g
- Fat
- 23.2 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 321 mg
Alternative recipes
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Flan pâtissier aux prunes
2h 5 min
Gâteau battu
3 Std.
Bûche mandarine-sarrasin
13h 15min
Lasagnes de poisson aux champignons
1sa 30 dk
Paris-Deauville
12 Std.
Poires duchesse
12h 25min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4 Std. 5 Min
Far aux pruneaux
1 godz. 35 min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1 Std. 20 Min
Strukli (Beignets au fromage)
1h
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min