Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de crème de coco
- 200 g de lait de coco
- 80 g de sucre roux
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 150 g de jus de pamplemousse (1 pamplemousse env.)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1179.8 kJ / 282.2 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 17.3 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 18.5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 83.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Crème brûlée à la badiane
4u. 15min
Petites crèmes à la mangue et à l’amande
3h 35 min
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
4h 25min
Mousse de yaourt à l’abricot
4h 30min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1 godz.
Petits pots de crème au thé chaï
1 Std. 15 Min
Crème au chocolat, gelée de café
2 godz. 25 min
Crème renversée au café
2 godz.
Crème vanille aux fruits exotiques
2 Std. 15 Min
Crème au café
2 godz. 30 min
Mousses glacées au café et à la cardamome
10 Min