Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pannacotta
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de sucre en poudre
- 1 zeste de citron jaune non traité
- 300 g de lait
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le lemon curd
- 1 citron jaune non traité (zeste et 60 g de jus env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre doux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1409 kJ / 338 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 20.8 g
- Fat
- 26.2 g
- Fibre
- 0.7 g
Alternative recipes
Tarte au citron destructurée
20min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Lemon curd
25 Min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40 phút
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5u. 30min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Lemon curd
15 Min
Tarte au citron destructurée
20min