Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pannacotta
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de sucre en poudre
- 1 zeste de citron jaune non traité
- 300 g de lait
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le lemon curd
- 1 citron jaune non traité (zeste et 60 g de jus env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre doux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1409 kJ / 338 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 20.8 g
- Fat
- 26.2 g
- Fibre
- 0.7 g
Alternative recipes
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min
Tarte au citron destructurée
20min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Lemon curd
25min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4u. 45min
Tarte au citron destructurée
20min
Pannacotta au melon
2h 15 min.