Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de cerneaux de noix
- 120 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 200 g de farine de blé
La garniture
- 250 g de cerneaux de noix
- 125 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau
- 35 g de beurre demi-sel
- 75 g de crème fraîche
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3107.5 kJ / 747.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 42.3 g
- Fat
- 57.8 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche de Noël à la crème de marrons
1h 45 min
Tarte meringuée au citron
1 Std. 10 Min
Pain de Gênes
1 Std.
Mont-blanc revisité
4h 20 min
Victoria sponge cake
1 Std.
Carrés gourmands au beurre de cacahuète
2h 50min
Gâteau fondant aux noix
40min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1h 15 min
Le russe
3 Std.
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1h 45 min
Cake à la ricotta et aux fruits rouges
1h 15 min
Tarte aux abricots et au nougat
2h 20 min