Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille
- 140 g de sucre roux
- 4 œufs
- 140 g de beurre fondu, et un peu pour le moule
- 30 g de chicorée liquide
- 140 g de farine de châtaigne, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique sans gluten (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 140 g de cerneaux de noix
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1860.9 kJ / 447.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 30.4 g
- Saturated Fat
- 12.3 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 235.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau à l'orange
1h
Gâteau fondant aux noix
40 min
Gâteau au chocolat, aux noix et aux bananes caramélisées
50 min
Gâteau noix-chocolat
2h 45 min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 min
Gâteau aux poires et aux amandes
1 godz. 50 min
Berawecka d'Alsace
3h
Galette des Rois au potiron
3h
Gâteau au caramel
3 godz. 50 min
Gâteau choco-noisette
1 godz. 40 min
Gâteau au café et aux noix
1h 10min
Gâteau aux noisettes
55 min