![Pain d'épices au miel de châtaignier Pain d'épices au miel de châtaignier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6d66bbf5-6a12-4dc6-8bf2-23757f8b3bf9/Derivates/eb8c427e-1b41-4c62-a0f0-f1693b2facb5.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g d'eau
- 200 g de miel de châtaignier
- 10 g d'épices à pain d'épices
- 1 écorce d'orange bio
- 250 g de farine de blé complet
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 40 g de cassonade
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 77 g
- Fat
- 0 g
Alternative recipes
Strudel aux pommes, raisins secs et cannelle
50min
Pain d'épices
1 godz. 15 min
Tartelettes aux fruits
1h 10min
Focaccia aux figues
2 Std. 10 Min
Sablés aux farines de sarrasin et lentille
3h 35min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1h 25min
Cake aux fruits confits
4 Std.
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1 godz. 30 min
Riz au lait amande-verveine
1 godz. 30 min
Gâteau façon panettone
3h
Broyé du poitou
2 godz.
Brioche à la fleur d'oranger
5h