Compatible versions
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Coulis de fruits
10min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Compotée de fruits d'automne
30 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15 min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1 Std.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Soupe de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 Min