Compatible versions
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45 min
Mousse à l'abricot
3sa 30 dk
Pêches au basilic
30 Min
Confiture d'abricots
6h
Coulis de fruits
10 dk
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Compote de prune à la cannelle
25 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min