Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 200 g
- Calories
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 65 g
- Saturated Fat
- 41 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 449 mg
In Collections
Alternative recipes
Terrine de canard
24sa
Sauce à l'oseille
25 min
Soupe froide de légumes et salade
1sa 5 dk
Choucroute de la mer
40 min
Cassolette de poissons
1h
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Sauce piquante
35 min
Beurre d'escargot
10min
Tourte au saumon et champignons sauce crème
3h
Petits flans de poisson
1sa 5 dk
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 dk
Sauce dieppoise
35 min