Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 200 g
- Calories
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 65 g
- Saturated Fat
- 41 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 449 mg
In Collections
Alternative recipes
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3 godz. 40 min
Sauce à l'oseille
25 Min
Sauce gribiche
15 Min
Fondue de poireaux, moules et coques
1 Std.
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 Min
Beurre blanc
20 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce aurore
15 Min
Sauce Messine
10min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Sauce blanche
10min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min