Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 200 g
- Calories
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 65 g
- Saturated Fat
- 41 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 449 mg
In Collections
Alternative recipes
Beurre d'escargot
10min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Sauce à l'oseille
25 min
Guirlande givrée à la mirabelle
2 Std.
Choucroute de la mer
35 Min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1 Std. 15 Min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 Std. 35 Min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40 Min
Fumet de poisson
2h 10min
Sauce gribiche
15 min