Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce gribiche
15min
Sauce à l'oseille
35 Min
Beurre d'escargot
10 dk
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Sauce beurre blanc
20 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Sauce au cidre
20 Min
Pâté de lapin
2h 35 min
Cassolettes de saint-jacques
30min