Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Sauce beurre blanc
20 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Beurre d'escargot
10min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Sauce au cidre
20 Min
Sauce à l'oseille
35 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Sauce dieppoise
35 Min
Sauce gribiche
15 Min