Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Beurre d'escargot
10 Min
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Céleri rémoulade
10 Min
Choucroute de la mer
40 min
Velouté aux cosses de petits pois
35min
Sauce à l'oseille
35min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Glace à l'oseille
3ωρ. 20 λεπτ.
Œufs cocote à l'oseille
40 min
Sauce gribiche
15min
Rognons de veau sauce madère
20 Min