Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Nutrition
- per 600 g
- Calories
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 34 g
- Saturated Fat
- 21 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 24 mg
In Collections
Alternative recipes
Foie gras sous-vide
72 godz.
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 min
Sauce à l'oseille
25 min
Fumet de crustacés
25 min
Fumet de poisson
2h 10min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1 Std. 30 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Sauce dieppoise
35 min
Magret de canard séché aux épices
360h
Bisque de crevettes
30 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min