Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Nutrition
- per 600 g
- Calories
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 34 g
- Saturated Fat
- 21 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 24 mg
In Collections
Alternative recipes
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Foie-gras mi-cuit
50h
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Raie aux câpres
45 Min
Pressé de raie
14 godz.
Fumet de crustacés
25min
Salade de raie
1u. 45min
Fumet de poisson
2 godz. 10 min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min