Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Nutrition
- per 600 g
- Calories
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 34 g
- Saturated Fat
- 21 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 24 mg
In Collections
Alternative recipes
Magret de canard séché aux épices
360 Std.
Raie aux câpres
45min
Pressé de raie
14h
Fumet de crustacés
25 Min
Gambas au romarin
40min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Bisque de crevettes
30 Min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min