Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'eau
- 2 c. à soupe de verveine séchée
- 6 pêches bien mûres pelées, en morceaux
- le jus d'un citron jaune et réserver quelques gouttes pour les îles flottantes
- 40 g de sucre complet
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- quelques brins de verveine fraîche, ciselés
- amandes effilées et grillées pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 794 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble pommes-figues
45 min
Quiche aux coings et bleu
1 godz. 45 min
Tartelette aux asperges
14h
Tarte fine sans gluten citron-basilic
2 Std. 35 Min
Soupe de pêche au basilic
30 min
Mont-Blanc glacé
4 Std. 20 Min
Muffin abricot-pistache
55 min
Brioche perdue agrumes-coco
35min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Crème brûlée à la cardamome
1 godz. 10 min
Mousse de framboises à la verveine
10 min