Compatible versions
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, fendue
- 40 g de sucre en poudre
- 400 g d'abricots frais, en morceaux
- 50 g de miel de lavande
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1084 kJ / 256 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45 Min
Crème catalane
4 Std. 25 Min
Crème caramel
3h
Compote meringuée pomme-ananas
45 Min
Pannacotta à l’orange
4 Std. 25 Min
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12h 25min
Crème au café
2 godz. 30 min
Riz au lait crémeux
1h 15min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Œufs au lait et à la vanille
5h
Semoule au coulis de mangue
1h 50min