Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 66.8 g
- Saturated Fat
- 42 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 167.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce madère
35 min
Foie gras de canard
72 godz.
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min
Aspic d'asperges
24h
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 min
Sauce à l'oseille
25 min
Pâté lorrain
15 Std. 30 Min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Sauce à l'oseille
35 min
Sauce gribiche
15 min
Rognons de veau sauce madère
20 min