Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 57.6 g
- Fat
- 27.9 g
- Saturated Fat
- 17.3 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 231.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Sauce piquante
35 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.
Aspic d'asperges
24h
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 godz. 20 min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Beurre bordelais
30 dk
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Quiche andouille, pommes et camembert
1h 10min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 min
Rognons de veau sauce madère
20 min